Ons team

abb interieurbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en monteren van unieke op maat gemaakte interieurs, of het nu gaat om winkel- en kantoorinrichtingen, interieur voor zorginstellingen of de particuliere markt elke opdracht is voor ons even belangrijk. We streven er naar om elke opdracht tot een uniek op uw wensen afgestemd eindproduct neer te zetten.

abb interieurbouw heeft in deze samenstelling ruim 20 jaar ervaring op het gebied van interieurbouw. Een goede mentaliteit is dan ook een belangrijk speerpunt binnen abb interieurbouw, korte lijnen, goede contacten, betrouwbare leveringen, kwalitatieve producten en diensten zijn hierbij dan ook vanzelfsprekend.

Ons enthousiaste team van medewerkers bestaat uit 20 personen die continu bezig zijn om samen de behoefte en wensen van onze opdrachtgevers werkelijkheid te laten worden. Het zijn stuk voor stuk mensen met passie voor hun vak.

Nagenoeg alles wordt op maat en klant specifiek gemaakt, waardoor onze medewerkers continu voor nieuwe uitdagingen staan en zo elke keer bijzondere projecten aflevert.

Kwaliteit en Vakwerk

Om klant specifieke projecten te verwezenlijken werken onze vakmensen met de modernste machines, waaronder een CNC gestuurde freesmachine, kant- en verlijmmachine en een CNC zaagmachine.

Naast moderne machines werken wij ook alleen met kwalitatief hoogstaande materialen en passen alle soorten afwerkingen toe op onze interieurprojecten, zoals zijde- of hoogglans spuitwerk, gefineerd of hard plastic beplakte materialen of materialen die zijn afgewerkt in een melamine toplaag. Ook onderscheiden wij ons met het IP20 systeem, een modulair interieurprogramma, een flexibel en functioneel meubelsysteem bestaande uit losse elementen die eenvoudig zijn uit te breiden en te veranderen. IP20 is dan ook bij uitstek geschikt voor inrichtingen op maat van moderne praktijk- kantoorruimten, zorginstellingen, en de particuliere sector.